Termékek Menü

Színfogók

Nézet:
Rendezés:
1.630 Ft
Raktáron
A tasak anyaga, a Színfogó® kendő, mint egy mágnes képes megfogni és megkötni a mosóvízben oldott festékanyagokat és szennyeződéseket, így lehetővé teszi, hogy mindenféle színes ruhát együtt mossunk, miközben védi a ruhák eredeti színét. Mosás után a felfogott színanyag a kendőn látható™.
 
ÖBLÍTŐ
Speciá… tovább...
1.230 Ft
Raktáron
A színvédő kendő leegyszerűsíti az életet. Nincs többé hosszú várakozás a szennyes kosárba dobott ruhadarabok miatt, nincs többé feleslegesen elpazarolt víz és áram. Töltse inkább a Dr. Beckmann által megspórolt időt családjával! Mossa akár egyszerre a színes és fehér ruháit.
… tovább...
440 Ft
Raktáron
Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza. A színvédő kendő biztosítja, hogy együtt moshatja különböző színű ruháit, valamint megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek, vagy elszíneződjenek. Triklozán tartalma következtében kialakuló antibakteriáli… tovább...
495 Ft
Raktáron
Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza. A színvédő kendő biztosítja, hogy együtt moshatja különböző színű ruháit, valamint megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek, vagy elszíneződjenek. Kiszerelés: 20 db
… tovább...
515 Ft
Raktáron
Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza. A színvédő kendő biztosítja, hogy együtt moshatja különböző színű ruháit, valamint megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek, vagy elszíneződjenek.
… tovább...
Ártartomány-beállítás
Ár
Gyártó
Segíthetek?

A Takarítók Boltjában takarítószerek, takarító eszközök kedvező áron.Segíthetek?
Hívjon!
37-303-021

20-320-8396
vagy írjon!