Termékek Menü
0

Színfogók

Rendezés:
1.630 Ft
A tasak anyaga, a Színfogó® kendő, mint egy mágnes képes megfogni és megkötni a mosóvízben oldott festékanyagokat és szennyeződéseket, így lehetővé teszi, hogy mindenféle színes ruhát együtt mossunk, miközben védi a ruhák eredeti színét. Mosás után a felfogott színanyag a kendőn látható™.
 
ÖBLÍTŐ
Speciá… tovább...
1.275 Ft
Dylon színfogó és fertőtlenítő kendő 8 db-os.
1.230 Ft
A színvédő kendő leegyszerűsíti az életet. Nincs többé hosszú várakozás a szennyes kosárba dobott ruhadarabok miatt, nincs többé feleslegesen elpazarolt víz és áram. Töltse inkább a Dr. Beckmann által megspórolt időt családjával! Mossa akár egyszerre a színes és fehér ruháit.
… tovább...
300 Ft
A fehérítő kendő biztosítja, hogy ruhái még alacsony hőfokon is elérjék a kívánt fehérséget. Összegyűjti az elszürkülést okozó részecskéket, így megóvja ruháit az elszíneződéstől. Használhatja bármilyen típusú anyaghoz és mosási programhoz. Kiszerelése: 12 db.
… tovább...
440 Ft
Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza. A színvédő kendő biztosítja, hogy együtt moshatja különböző színű ruháit, valamint megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek, vagy elszíneződjenek. Triklozán tartalma következtében kialakuló antibakteriáli… tovább...
495 Ft
Mosás közben a ruhák meleg víz és mosószer hatására engedhetnek színükből, ami a többi ruha elszíneződését okozza. A színvédő kendő biztosítja, hogy együtt moshatja különböző színű ruháit, valamint megelőzi, hogy fehér ruhái elszürküljenek, vagy elszíneződjenek. Kiszerelés: 20 db
… tovább...
Segíthetek?
A Takarítók Boltjában takarítószerek, takarító eszközök kedvező áron.Segíthetek?
Hívjon!
30-584-4358
37-303-021

vagy írjon!
Kategóriák