Protect Extra darázsirtó habaeroszol

Cikkszám: TAK756
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!
Gyártó: Bábolna Bio Kft
2.700 Ft   (2.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Protect Extra darázsirtó habaeroszol
2.700 Ft   (2.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Protect Extra darázsirtó habaeroszol

A darazsak elleni védekezés a szabadban
A darazsak elleni védekezés nem veszélytelen művelet, mivel könnyen megvadulnak és támadnak. Az esetleges csípések elkerülése érdekében a kezeléseket kora reggel vagy este célszerű végrehajtani, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak, és mozgásuk lelassult. A kezelés után az elpusztult egyedeket óvatosan söpörje össze, mert a lehullott állatok között még élő egyedek is lehetnek.  Amennyiben a fészek zárt térben található, az irtószer használatát követően alaposan szellőztessen ki!  

A látható fészek kezelése:
A védőkupakot távolítsa el.  A palackot függőlegesen, a kezelendő felülettől legalább 3-4 m távolságra tartsa, a széljárásnak háttal állva. A habot célzottan a rovarok fészkére porlassza ki úgy, hogy a darázsfészket, az ott tartózkodó darazsakat és a fészek környezetét a hab teljesen belepje. Ha több fészek van egymás mellett, azokat egyidőben kezelje, és a távolabbival kezdje. A kezelést követően ne nyúljon a fészekhez.

Amennyiben a fészek nehezen hozzáférhető (pl. üregben helyezkedik el):
Az aeroszol palack piros színű szórófejét cserélje le a kupakhoz illesztett csőrös fehér színű toldalékra. A habot az üreg bejáratán keresztül juttassa a fészek közelébe. A műveletet addig folytassa, amíg a hab a fészket befedi.

A kezelés után az elpusztult darazsakat óvatosan söpörje össze, mert a lehullott rovarok között még élők lehetnek. Szükség esetén a kezelést célszerű néhány napon belül megismételni. Az irtószerrel kezelt fészek 1-2 nap múlva eltávolítható. Amennyiben a fészek zárt térben található, az alkalmazást követően alaposan szellőztessen ki.

A darázsfészket nem szabad közvetlenül a készítmény alkalmazása után eltávolítani, mert a fészken kívül tartózkodó darazsak a következő néhány órában visszatérhetnek. A készítmény a kezelt felületen több órán keresztül kifejti ölő hatását, így a kezelés után a fészekbe visszatérő egyedek is elpusztulnak.

A HASZNÁLAT ELŐTT ALAPOSAN RÁZZA FEL A PALACKOT!

A kezeléseket kora reggel vagy este célszerű végezni, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak és a mozgásuk lelassult. Erős szélben, valamint napközben a kezelés nem ajánlott!  

400ml

Vélemények

Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

2.290 Ft

BioStop darázs-és légycsapda

Cikkszám:TAK427
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

2.630 Ft

Protect poloska-irtó aeroszol 400ml

Cikkszám:PRO007
Kívánságlistára teszem
2.790 Ft

BioKill Micro-Fast rovarirtó szer 375ml

Cikkszám:TAK744
Kívánságlistára teszem
2.880 Ft

Bio Plantella rovarfogó lap 10db

Cikkszám:TAK736
Kívánságlistára teszem
2.435 Ft

Protect darázsirtó aeroszol 400 ml

Cikkszám:TAK 717
Kívánságlistára teszem
2.430 Ft

Protect rovarirtó permet 500 ml

Cikkszám:TAK 1418
Kívánságlistára teszem
2.395 Ft

Bros darázsirtó aer. 300ml

Cikkszám:BRO004
Kívánságlistára teszem