Palmolive szappan 100 gr

250 Ft   (197 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Illat:
Palmolive szappan 100 gr
250 Ft   (197 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

PALMOLIVE NATURALS Olíva szappan

A Palmolive klasszikus szappanja, évtizedek óta a vásárlók kedvence. Természetes olajokkal ápolja a bőrt. Olívakivonattal gazdagítva. Hidratáló hatású, természetes kivonattal gazdagítva
Összetevők:
Olíva: A már 6000 évvel ezelőtt is termesztett olívafa gyorsan elterjedt a Földközi-tenger térségében, és mára a mediterrán vidék, éghajlat és életmód szimbólumává vált. Az olívafák lassan növekszenek, de akár a 20 méteres magasságot is elérhetik, és nagyon sokáig élnek. Jó néhány több száz éves példányuk ismert, a legidősebb olívafa pedig az olaszországi Treviben található, korát 1700 évre becsülik.
Tej: A tej azóta az emberi étrend része, amióta 9 vagy 10 ezer éve a Közel-Keleten először háziasították az addig vadon élő szarvasmarhát. A világ első írott feljegyzései – amelyeket Indiában találtak meg és közel 6000 évesek – már alapvető élelmiszerként említik a tejet.


PALMOLIVE NATURALS Zöld tea és uborka szappan

Palmolive szappan frissítő zöld tea és uborka kivonattal.
Összetevők:
Zöld tea: A teát időszámításunk előtt 2737-ben fedezte fel egy nagy kínai császár, Shen Nung. Egy nap Shen Nung éppen vizet forralt, amikor egy közeli bokorról levelek hullottak az edényébe. Mielőtt Shen Nung kihalászhatta volna a leveleket, elkezdték kiadni az aromájukat. A császár megérezte a csodálatos illatot, és miután megízlelte, tudta, hogy fontos felfedezést tett. A teát időszámításunk előtt 2737-ben fedezte fel egy nagy kínai császár, Shen Nung. Egy nap Shen Nung éppen vizet forralt, amikor egy közeli bokorról levelek hullottak az edényébe. Mielőtt Shen Nung kihalászhatta volna a leveleket, elkezdték kiadni az aromájukat. A császár megérezte a csodálatos illatot, és miután megízlelte, tudta, hogy fontos felfedezést tett.
Uborka: Az uborka 97%-a víz. Ez teszi igazán frissítővé, és ezért kiváló hidratáló összetevő.


PALMOLIVE NATURALS Kamilla és E-vitamin szappan

A Palmolive klasszikus szappanja, évtizedek óta a vásárlók kedvence. Természetes olajokkal ápolja a bőrt. Kamillakivonattal gazdagítva.
Összetevők:
E-vitamin: A vitaminok az élelmiszerekben megtalálható természetes anyagok, amelyek segítenek az egészség megőrzésében. Elsősorban koenzimként és koenzim-prekurzorként vesznek részt az anyagcsere-folyamatok szabályozásában, de ők maguk nem biztosítanak energiát, és nem szolgálnak építőelemként sem.* 
Kamilla: A kamilla az Asteraceae család tagja, és az egyik legismertebb és legelterjedtebb gyógynövény. A középkorban a kamillát nagyon nagyra tartották, és ezt a státuszát máig megőrizte. A kamilla eredetileg Dél- és Kelet-Európában volt honos, de évszázadok óta már Közép-Európában is elterjedtnek számít.


PALMOLIVE NATURALS Méz és tej szappan

A Palmolive klasszikus szappanja, évtizedek óta a vásárlók kedvence. Természetes olajokkal ápolja a bőrt. Tejjel és mézzel gazdagítva.
Összetevők: 
Tej: A tej azóta az emberi étrend része, amióta 9 vagy 10 ezer éve a Közel-Keleten először háziasították az addig vadon élő szarvasmarhát. A világ első írott feljegyzései – amelyeket Indiában találtak meg és közel 6000 évesek – már alapvető élelmiszerként említik a tejet.
Méz: A mézet hosszú ideje használják szépségápolóként. Kleopátra rendszeresen tej- és mézfürdőt vett, hogy megőrizze fiatalos megjelenését. Madame du Barry, XV. Lajos hírhedt utolsó szeretője a mézet arcpakolásként használta: általában pihenni tért, amíg a méz kifejtette a hatását.

100gr

Vélemények

Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

1.645 Ft

Clarasept Derm színtelen kéz- és bőrfertőtlenítő 250 ml pumpás

Cikkszám:CLARA9
Kívánságlistára teszem
985 Ft

Nívea krém fémtégelyes 75 ml

Cikkszám:TAK 616
Kívánságlistára teszem
660 Ft

Dalma Sandel Kézbalzsam 250ml pumpás

Cikkszám:TAK52
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

885 Ft

Baba folyékony szappan pumpás

Cikkszám:TAK 1364
Kívánságlistára teszem
1.820 Ft

Tork Hair & Body Mini folyékony szappan 475ml

Cikkszám:TORK11
Kívánságlistára teszem
1.840 Ft

Tork Mild Mini folyékony szappan 475ml

Cikkszám:TORK9
Kívánságlistára teszem
2.195 Ft

Tork Hair & Body folyékony szappan 1l

Cikkszám:TORK12
Kívánságlistára teszem
2.850 Ft

Tork Mild folyékony szappan 1l

Cikkszám:TORK10
Kívánságlistára teszem
3.260 Ft

Soft Care habszappan 700 ml

Cikkszám:TAK 818
Kívánságlistára teszem