Termékek Menü
0

Zsíroldók

Rendezés:
715 Ft
Új termék
Cif Professional  Power Cleaner Degreaser erőteljes tisztító- és zsíroldószer. Hatékonyan és gyorsan feloldja a zsírt és a szennyeződéseket. Alkalmas a legtöbb konyhai eszközök és felület tisztítására,… tovább...
290 Ft
A trisó (trinátriumfoszfát) fehér színű kristályos – szemcsés szer, amely sok mindenre felhasználható.
Mos, tisztít, és zsírtalanít. A zsírtalanításhoz 4 liter 60-70 fokos vízben 1 evőkanálnyi Trisót kell feloldani.
Nedves ruhára szórt Trisóval zománcozott edényt, fürdőkádat és fémtárgyakat lehet tisztítani… tovább...
1.095 Ft
Új termék
A tűzhelyek és grillek felületén fellazítja, és könnyen eltávolíthatóvá teszi a ráégett ételmaradékot.… tovább...
1.210 Ft
Alkalmas minden kerámialapos tűzhely tisztítására és ápolására. Alaposan tisztít, nem hagy nyomot. Hosszantartó csillogást biztosít, friss citrus illatot kölcsönöz.
710 Ft
Szódabikarbónával gazdagított flóraszept zsíroldó eltávolítja a makacs zsíros szennyeződéseket, az odaégett ételmaradékokat is a konyhai felületekről.
1.090 Ft
Extra zsíroldó hatású fertőtlenítő tisztítószer. Klórmentes. Hármas hatás: 99,99%-ban eltünteti a vírusokat, bartériumokat és a gombákat. Alaposan fertőtlenít és zsírtalanít. Kíméletes a felületekhez, kellemes citrom illatú.
… tovább...
1.220 Ft
A makacs szennyeződéseket is eltávolítja a sütőkből, tepsikből, sütőlapokról, a grillsütőkről és a fazekakról is. A gél formula megtapad a tisztítandó felületeken. Nem tartalmaz hajtógázt. Könnyű használat a szórófej segítségével. Kellemes használat: nincsenek kellemetlen szagok, veszélyes gázok. Nem korrodál, nem irri… tovább...
870 Ft
Hideg zsíroldó utt. 1 liter
Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására.
Használati utasítás: permetezzen vagy kenjen az égett, zsíros, kormos felületre, vagy égés maradványaira. Várjon 2-3 percet, törölje le nedves ruhával, majd mos… tovább...
870 Ft
Hideg zsíroldó 750 ml
Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütő tepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására.
Használati utasítás: permetezzen vagy kenjen az égett, zsíros, kormos felületre, vagy égés maradványaira. Várjon 2-3 percet, törölje le nedves ruhával, majd mossa le… tovább...
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
920 Ft
Ajax konyhai zsíroldó tisztítószer 750 ml szórófejes. Konyhai tisztítószer. Eltünteti a zsír, ételmaradékot, megszáradt és odaégett zsíros szennyeződéseket.
1.085 Ft
Karcolások nélkül tisztítja és ápolja a kerámialapos felületeket. Minden használat után védő filmréteget képez, amely azután a tisztántartást is segíti: az odaégett szennyeződés könnyebben eltávolítható a tűzhelyről.
… tovább...
1.725 Ft
A trisó (trinátriumfoszfát) fehér színű kristályos – szemcsés szer, amely sok mindenre felhasználható.
Mos, tisztít, és zsírtalanít. A zsírtalanításhoz 4 liter 60-70 fokos vízben 1 evőkanálnyi Trisót kell feloldani.
Nedves ruhára szórt Trisóval zománcozott edényt, fürdőkádat és fémtárgyakat lehet tisztítani… tovább...
2.090 Ft
Hatékonyan eltávolítja a letapadt, odaégett, zsíros szennyeződéseket az edényekről, serpenyőkről, sütőlapokról, grilleszközökről, háztartási gépekről és szagelszívókról.
590 Ft
Fellazítja, és könnyen eltávolíthatóvá teszi a makacs szennyeződéseket, a leégett ételmaradványokat a tűzhelyről, tűzálló üveg- és kerámiaedényekről, grillrostélyról. Visszaadja fényüket, eredeti csillogásukat.
Tűzhelytisztító használati TIPP: A palack tartalmát rázza fel, majd a habot kb. 10 cm távolságból szórj… tovább...
600 Ft
Hatékonyan eltávolítja a letapadt, odaégett, zsíros szennyeződéseket az edényekről, serpenyőkről, sütőlapokról, grilleszközökről, háztartási gépekről és szagelszívókról.
450 Ft
Kerámialap tisztító
Üvegkerámia felületekre van kifejlesztve. Biztonságosan, hatékonyan és alaposan távolítja el a makacs szennyeződéseket és fényt ad a kezelt felületnek, rajta védőréteget képez. Tökéletes vízkő, víznyomok, ujjlenyomatok, zsír és odaégett szennyeződések eltávolítására. Kellemes, friss illatú.
… tovább...
450 Ft
Inox tisztító
Rozsdamentes acél felületekre van kifejlesztve. Biztonságosan, hatékonyan és alaposan távolítja el a makacs szennyeződéseket és fényt ad a kezelt felületnek, rajta védőréteget képez. Tökéletes vízkő, víznyomok, ujjlenyomatok és zsír eltávolítására. Kellemes, friss illatú.
Használati utasítás: Pe… tovább...
3.700 Ft
Hideg zsíroldó utt. 5 liter
Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozs- damentes acéledények tisztítására.
Használati utasítás: permetezzen vagy kenjen az égett, zsíros, kormos felületre, vagy égés maradványaira. Várjon 2-3 percet, törölje le nedves ruhával, majd m… tovább...
870 Ft
A Cillit Bang Univerzális Zsíroldó az egész háztartásban eltávolítja a ráégett zsírt, olajfoltokat és a legmakacsabb szennyeződéseket is.
Az egész háztartásban eltávolítja a ráégett zsírt, olajfoltokat és a legmakacsabb szennyeződéseket is. Használható gáztűzhelyek, szagelszívók, konyhapultok, csempék és mosogatók, … tovább...
915 Ft
A SOFTY Hygienic nedves törlőkendővel tiszta otthont teremthet gyorsan, egyszerűen és kényelmesen. A jól ismert Softy Hygienic visszazárható formátumú törlőkendőt tovább fejlesztettük. Innovatív csomagolásának köszönhetően konyhájának dísze lehet. A különlegesen tartós, erős kendőszövettel gyorsan és higiénikusan tiszt… tovább...
Segíthetek?

A Takarítók Boltjában takarítószerek, takarító eszközök kedvező áron.Segíthetek?
Hívjon!
30-584-4358
37-303-021

vagy írjon!

Kategóriák