Termékek Menü
0

Mosogatógép higiénia

Rendezés:
1.295 Ft
A Somat edényöblítő kristálytiszta ragyogást biztosít edényeinek. A foltmentes és ragyogó tisztaság érdekében leöblíti és eltávolítja a mosogatógépből a maradványokat.
Összetételét úgy alakították ki, hogy védje az üvegedényeket és ragyogó fényt biztosítson azoknak.  A Somat edényöblítő lágyabbá teszi a vizet, hog… tovább...
615 Ft
A Somat Extra Power vízlágyító só újra aktiválja a vízkövet megkötő és vízkőlerakódást megakadályozó ioncserélőt. A standard mosogatószerek, mint a Somat Standard tabletta és a Somat Power mosogatópor, esetén szükséges a használata. A vízlágyító só szemcsenagysága megfelel a mosogatógép gyártók előírásainak.
Így a… tovább...
1.410 Ft
A mosogatógépbe helyezett szennyezett edények kellemetlen szagokat hagyhatnak a gép belsejében. Ez különösen a mosogatógép kinyitásakor és az edények berakásakor okozhat kellemetlenséget.
Próbálja ki a Calgonit mosogatógép-illatosítót. A mosogatógépnek tiszta és friss illatot kölcsönöz anélkül, hogy az edényeken … tovább...
1.445 Ft
Idővel mosogatógépében zsiradék és vízkő halmozódik fel, ami miatt a mosogatás már nem lesz olyan hatékony. A Somat mosogatógép tisztító hatékonyan oldja fel a zsírt és a vízkövet, ezáltal hosszabb biztosítva mosogatógépének.
… tovább...
1.365 Ft
A mosáshoz öblítőszert használunk, hogy a ruhában ne maradjon mosószer, ezt a mosogatógépben is alkalmazhatjuk. A Finish Calgonit öblítőszer eltávolítja az edényeken maradt foltokat, a vízcseppeket és a vízkövet így nem marad más, csak a gyémánt ragyogás.
… tovább...
2.495 Ft
Calgonit citromos illatú gépi mosogató por.
Összetétel: 15-30% foszfát, <5% oxigén alapú fehérítőszer, <5% nem ionos felületaktív anyag, <5% illatanyag(Lemonene), enzimek(protezáz, amiláz).
1.365 Ft
Kitisztítja a mosogatógépet, hogy az edények ragyogóan csillogóak legyenek.
 
A piszkos mosogatógép nem biztosítja az Ön által elvárt csillogást. Még ha Ön nem is látja, a mosogatógép fontos részein zsír és vízkő rakódhat le.
 
A Calgonit mosogatógép-tisztító eltávolítja a mosogatógép belsejéből a z… tovább...
610 Ft
Calgonit nagy szemcsés regeneráló só védi a mosogatógépet és az edényeket a veszélyes vízkőlerakódások kialakulásától. A Calgonit regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só , mely csak természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Lágyítja a mosogatógépben lévő vizet, ily módon megnöveli a Calgon… tovább...
1.365 Ft
A mosáshoz öblítőszert használunk, hogy a ruhában ne maradjon mosószer, ezt a mosogatógépben is alkalmazhatjuk. A Finish Calgonit öblítőszer eltávolítja az edényeken maradt foltokat, a vízcseppeket és a vízkövet így nem marad más, csak a gyémánt ragyogás.
… tovább...
3.675 Ft
A mikro szemcsés por segít eltávolítani a legmakacsabb ráégett, rászáradt ételmaradványokat is. Integrált só funkció összetevővel hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben. Külön só és öblítő adagolása nem szükséges.… tovább...
3.130 Ft
Az új szóda hatású  Somat Standard gépi mosogatógél könnyedén feloldja és eltávolítja még a makacs foltokat is - az alapos tisztaságért és csodálatos ragyogásért!
A Somat Standard gépi mosogatógél könnyen és rugalmasan adagolható. Folyékony állagának köszönhetően tökéletesen feloldódik és már a mosogatási ciklus e… tovább...
7.775 Ft
A tabletta egyedi hatóerejével távolítja el a szennyeződéseket, kávé, tea foltokat. Háztartási mosogatógépekben kiválóan alkalmazható.
A kapszula önoldódó tasakban van, ezzel elősegítve a gyorsabb oldódást.
Kiszerelés: 200 db/ doboz
Adagolás: 1 tabletta 20 l vízhez
… tovább...
1.430 Ft
A mosogatógépben egy idő után kialakulhatnak kellemetlen szagok, főleg ha a mosogatógép nincs minden nap használatban. Használjon Somat gépillatosítót, mely kellemes, friss illatot biztosít. Az illatosító gyöngyök nagyjából 60 mosási ciklusra elegendőek. Akassza a gépillatosítót a mosogatógép felső edénytartó kosarába.… tovább...
9.750 Ft
Kartonos mennyiség: 2 db
Gépi öblítő szer lágy vízhez
Felhasználás: ipari mosogató berendezésben történő öblítés
Egy újszerű, semleges kémhatású, folyékony öblítő szer koncentrátum. Felhasználás után biológiailag tökéletesen lebontható, így messzemenően megfelel a jövőben egyre szigorodó európai környezetvéd… tovább...
1.890 Ft
Koncentrált savas öblítő adalékanyag, használható valamennyi típusú mosogatógéphez.
3.245 Ft
Somat Gold Gel – multifunkciós gépi mosogatószer, mely kiváló teljesítményt biztosít azáltal, hogy kétféle folyadék alkotja: tisztítószer és aktív szagsemlegesítőt tartalmazó teljesítményfokozó.
Segíthetek?

A Takarítók Boltjában takarítószerek, takarító eszközök kedvező áron.Segíthetek?
Hívjon!
30-584-4358
37-303-021

vagy írjon!

Kategóriák