BioStop élelmiszermoly csapda 2 db

Cikkszám: TAK432
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!
Gyártó: Bábolna Bio Kft
1.950 Ft   (1.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioStop élelmiszermoly csapda 2 db
1.950 Ft   (1.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

BIOSTOP élelmiszermoly-csapda – irtószer nélkül pusztít

Az élelmiszermoly elleni védekezés a lakásban

Az élelmiszermolyok igen gyorsan szaporodnak, ezért ajánlatos minél hamarabb védekezni ellenük, ha már észleltük őket. A legsűrűbben a kamrákban, konyhákban jelennek meg, az élelmiszerek közelében.
Megakadályozni a bejutásukat nagyon nehéz, ugyanis megtalálható mákban, lisztben, szárazáruban. Élelmiszermoly-támadás esetén a konyhaszekrényt ki kell pakolni, bármilyen gyanús dolgot, amiben fonalat találunk, ki kell dobni. Az ellenük való védekezésre a legalkalmasabb a BioStop® élelmiszermoly-csapda, amely feromontartalmának köszönhetően odavonzza, és összegyűjti a nemkívánatos molyokat. Ez a termék a Magyar Termék Nagydíj egyik győztese.

Felhasználható:
A lakásokban, élelmiszerboltokban és raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella) jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására.

Előnyei:
A környezetre teljesen veszélytelen. Semmiféle irtószert nem tartalmaz. A ragasztóanyag hosszú élettartamú. A feromon tartalmú diszpenzer 6-8 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket.

Használati utasítás:
Hajlítsa a lapot háromszög alakúra az 1. sz. ábra szerint. A védőfóliát a lap hátoldalnak egyik végén 2 cm-es távolságra húzza le. Helyezze az akasztó egyik részét a lap belső szélén kialakított lyukakba, majd húzza le teljesen a fóliát. Hajtsa össze a csapdát, és rögzítse az akasztó másik részéhez, a 3. sz. ábra szerint. Bontsa  ki a légmentesen lezárt zacskót, és a benne levő diszpenzert helyezze a csapda  közepén levő akasztóra a 4. sz. ábra szerint   Függessze fel a csapdát vagy helyezze kamra, szekrény stb. polcára.
Törekedni kell arra, hogy a csapda lehetőleg pormentes területen legyen. Rendszeresen ellenőrizzük, ha megtelt, szennyeződött vagy egy hónapnál régebben került kihelyezésre, cseréljük ki újra. Használat után a háztartási szemétbe kidobható. Zárt térben 60 m3-re minimum  egy csapda kihelyezése javasolt. Jelentősebb fertőzöttség esetén több csapda egyidejű alkalmazásával a fertőzöttség forrása behatárolható. Ilyenkor a molylárvákkal fertőzött élelmiszert meg kell semmisíteni.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A doboz 2 darab csapdát tartalmaz.

Vélemények

Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

1.240 Ft

Bros élelmiszermoly csapda 2 db/csomag

Cikkszám:TAK 7004
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

1.935 Ft

Biotoll Universal rovarirtó permet 500ml szf

Cikkszám:TAK749
Kívánságlistára teszem
1.970 Ft

BioStop ruhamoly csapda 2 db

Cikkszám:TAK431
Kívánságlistára teszem
2.030 Ft

Protect darázsirtó aeroszol 400 ml

Cikkszám:TAK 717
Kívánságlistára teszem
1.850 Ft

Raid molyirtó zselé 3+1

Cikkszám:TAK 5005
Kívánságlistára teszem
1.770 Ft

Raid elektromos párologtató készülék eukaliptusz illattal 45 éjszakás

Cikkszám:TAK 1423
Kívánságlistára teszem
2.145 Ft

Raid Family elektromos szúnyogirtó készülék folyadékos

Cikkszám:TAK752
Kívánságlistára teszem