BioStop darázs-és légycsapda utántöltő 3 db

Cikkszám: TAK428
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!
Gyártó: Bábolna Bio Kft
1.030 Ft   (811 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioStop darázs-és légycsapda utántöltő 3 db
1.030 Ft   (811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

BIOSTOP darázs- és légycsapda – irtószer nélkül pusztít

A darazsak elleni védekezés a szabadban

A darazsak elleni védekezés nem veszélytelen művelet, mivel könnyen megvadulnak és támadnak. Az esetleges csípések elkerülése érdekében a kezeléseket kora reggel vagy este célszerű végrehajtani, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak, és mozgásuk lelassult. A kezelés után az elpusztult egyedeket óvatosan söpörje össze, mert a lehullott állatok között még élő egyedek is lehetnek.  Amennyiben a fészek zárt térben található, az irtószer használatát követően alaposan szellőztessen ki!  
A darazsak felszaporodásának megelőzése érdekében használja a BioStop® irtószermentes darázs- és légycsapdát a rovarok folyamatos összegyűjtésére!

Felhasználható:
A BIOSTOP darázs- és légycsapda irtószermentes csalogatófolyadékot és a jobb hatásfok elérése érdekében szexferomont tartalmaz. Ez biztosítja, hogy a rovarok nagy távolságból is rátaláljanak a csapdára. A tartóedény és a fedél különleges kialakításának köszönhetően a csapda könnyen összeállítható. Alkalmazható házak, nyaralók kertjében, piacon, zöldség-gyümölcs és húsáru üzletek környékén, szőlőtermelő helyeken, illetve bármely szabadtéri helyen, ahol a darazsak és a legyek nagy száma problémát okoz.

Használati utasítás:
A dobozban található BIOSTOP darázs- és légyfogó csalétek tasakját ollóval vágja fel, majd a csalogatófolyadékot (15 ml) öntse bele az asztalra állított műanyag tartópohárba, és töltsön hozzá 2-3 dl vizet. Helyezze rá a fedelet, majd a pohár karimája mentén körben haladva azt nyomja rá, hogy mindenhol jól illeszkedjen. Az összeállításhoz a poharat ne emelje fel az asztalról. A csalogatófolyadékot tartalmazó csapdát a csomagolásban lévő rézhuzal segítségével függessze ki a darazsak és legyek által szívesen látogatott helyekre, gyümölcsfa ágára, gerendára stb. Ne használja a csapdát asztalra állítva, mert könnyen feldőlhet, a csalétek kifolyhat, ami a rovarokat azok elpusztítása nélkül továbbra is csalogatja. A csalogatófolyadék besűrűsödésének elkerülése érdekében az elpárolgott vizet rendszeresen pótolja. Ez lehetővé teszi a folyadék erjedését, ami jobb hatásfokot biztosít. A csapda vonzó hatása hőmérséklettől függően a kihelyezést követő néhány nap múlva indul meg. Amennyiben a csapda kevés rovart fogna be, helyezze át más, lehetőleg napos helyre.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A doboz 3 csomag 15ml-es utántöltő folyadékot tartalmaz.

Vélemények

Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

2.030 Ft

Protect darázsirtó aeroszol 400 ml

Cikkszám:TAK 717
Kívánságlistára teszem
2.290 Ft

BioStop darázs-és légycsapda

Cikkszám:TAK427
Kívánságlistára teszem

Hasonló termékek

1.030 Ft

Citronella teamécses 15db

Cikkszám:TAK738
Kívánságlistára teszem
1.035 Ft

Bros elektromos szúnyogirtó utántöltő lap

Cikkszám:BRO006
Kívánságlistára teszem
1.065 Ft

Bros szúnyogirtó spirál

Cikkszám:BRO008
Kívánságlistára teszem
1.115 Ft

BioStop ragasztós légycsapda 2 db

Cikkszám:TAK430
Kívánságlistára teszem
1.240 Ft

Bros élelmiszermoly csapda 2 db/csomag

Cikkszám:TAK 7004
Kívánságlistára teszem
1.255 Ft

Protect légy-és szúnyogirtó aeroszol 400 ml

Cikkszám:TAK 720
Kívánságlistára teszem